Om oss


Allshine Bilpleie AS startet i utgangspunktet som en avdeling under Allvekst AS i oktober 2019, og ble i september 2020 stiftet som et eget aksjeselskap. Blakstad Auto og Heim Aktivum gikk inn i samarbeid med Arvid Bergdal og Allshine Bilpleie AS ble stiftet, med god støtte fra Allvekst AS. Siden oppstart har vi klargjort mange nye- og bruktbiler til salg for Blakstad Auto.


Etter mer enn 4 år i lokaliteter på Blakstad Auto var det på tide med et større lokale så vi kan tilby flere tjenester på flere og større kjøretøy. Det bød seg en mulighet å flytte inn i lokale hos Lomundal Transport og et samarbeid ble også naturlig her. I dag har vi mulighet til å ta inn større kjøretøy samtidig som at vi har tilgang til innendørs vaskehall, noe som er ypperlig på vintertid.


Vi tilbyr alt fra inn- og utvendig vask til polering, lakkbeskyttelse og lyktesliping. Vi tilbyr også foliering av vinduslister, grill, takrails og andre detaljer (chrome delete+).


Både pga. vårt samarbeid med Allvekst AS og personlige ønsker, har Allshine Bilpleie fokus på at det skal være rom for alle. Med dette mener vi at vi tar inn ungdom og unge voksne med forskjellig bakgrunn og tilbyr et trygt sted å jobbe/sosialiseres. Det gir både oss og eventuelle kandidater en mening i hverdagen.


Foreløpig er det én ansatt og én på AFT-tiltak på Allshine Bilpleie. Oppgjennom årene siden oppstart har det vært mange forskjellige personer på Allshine, enten på arbeidstrening, språkpraksis eller som lærekandidat. Hittil har 3 lærekandidater fullført et løp med avsluttende kompetanseprøve.


Vi er stolte av hva vi har fått til så langt, og vi er takknemlige for all støtte! Fortsett å benytte våre tjenester og det gangner så mange, pluss at du kjører hjem i en rålekker og ren bil!

Arvid Bergdal | Daglig Leder

Åpningstider:


Mandag:   08:00 - 16:00

Tirsdag:    08:00 - 16:00

Onsdag:    08:00 - 16:00

Torsdag:   08:00 - 16:00

Fredag:     08:00 - 16:00

Lørdag:    Stengt

Søndag:   Stengt

SAMARBEIDSPARTNERE