Om Allshine

Litt om bedriften.


Allshine startet først som en avdeling under Allvekst AS i oktober 2019, og ble i september 2020 stiftet som et frittstående aksjeselskap. Blakstad Auto, Heim Aktivum og ikke minst Allvekst og Arvid Bergdal har jobbet sammen for å få til dette. Hovedsaklig dreier arbeidsoppgavene seg om innvendig og utvendig vask, polering av lakk og beskyttelse av både interiør og eksteriør. Etter hvert håper vi på å ha en såpass stabil kundekrets at det er mulighet for å utvide. Målet foreløpig, er å få nok inntekt til å kjøpe inn mer utstyr så vi kan tilby kundene våre en større mengde tjenester. Per idag er det kun én ansatt på Allshine, men det er periodevis elever og jobbsøkere i praksis og opplæring hos oss.

Arvid Bergdal | Daglig Leder

Åpningstider:


Mandag:   08:00 - 15:00

Tirsdag:    08:00 - 15:00

Onsdag:    08:00 - 15:00

Torsdag:   08:00 - 15:00

Fredag:     08:00 - 15:00

Lørdag:    Stengt

Søndag:   Stengt

EVERSHINE ULTIMA KERAMISK COATING


Jeg er sertifisert og kan utføre keramisk behandling. Dette beskytter bilen mot skader grunnet insekter, fugleskitt, steinsprut, UV-stråling, sur nedbør og andre ytre påkjenninger, og har opp til 6 års garanti. En behandlet bil er også mye lettere å vaske og har en meget god vannavvisende effekt. Med en slik behandling vil man også opprettholde verdien på en bruktbil betraktelig.

HER FÅR DU ALLTID EN REN BIL!


Etter en behandling på Allshine får du alltid tilbake en ren bil. Vi får fjernet det meste av skitt og smuss både ut- og innvendig. Samtidig vil en jevnlig renholdt og beskyttet bil rett og slett vare lenger.

SAMARBEIDSPARTNERE